Nu pleca

In fiecare moment investim. In oameni, in obiecte, in relatii, in noi. Si punem timp si emotii si energie, si dragoste, si ne punem si o parte din noi, pentru ca pe unde ne ducem lasam o urma. Fie un cuvant scris, fie un fir de iarba calcat, o vorba spusa, zambetul nostru sau o mana de ajutor intinsa, fie insasi imaginea noastra; ne intiparim in constiinta oamenilor care ne vad si in cea a prafului care ne urmeaza.
legare
Si vine un moment in care ceea ce dam noi nu ii mai este necesar celuilalt. Oamenii se intalnesc atunci cand au un scop comun si creeaza o relatie atata timp cat au nevoie reciproc unul de celalalt, si cu cat intelegem mai repede asta, cu atat ne detasam si ne continuam calatoria. Pentru ca totul e frumos atat cat dureaza si intr-un anumit context, asa ca de ce sa tragem de o relatie la nesfarsit daca am luat deja tot ce trebuia sa luam amandoi din ea? Pentru ce sa formam lanturi care ne ranesc, care ne limiteaza si care lasa urme adanci in sufletul nostru?

Pentru ce ne legam de oameni, de situatii, de o relatie care nu mai are sens pentru noi?
Poate ca de dragul de a fi cu cineva, de a simti ca este cineva acolo caruia ii pasa de tine, care iti simte lipsa atunci cand esti plecat, care e langa tine cand ceilalti si chiar tu insuti nu esti. Si poate ca de asta si de inca 15 motive sau poate ca de niciunul. Important este sa vezi tu de ce si de cine esti legat si care este motivul din spatele acestui comportament. Fii sincer cu tine, gaseste si vezi in ce masura te minti pe tine si cum ii ti si pe altii prinsi intr-un atasament bolnav.
Nimeni nu-ti poate da ceea ce tu nu iti oferi. Iubirea, grija, respectul si armonia le gasesti la tine!
Sa te respecti pe tine inseamna sa ii acorzi lui posibilitatea de a pleca la momentul dorit!

Creeaza si daruieste!Iubeste si viseaza!Zambeste 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s