Paranix este soluţia

A fost odată ca niciodată o fetiţă foarte curioasă şi jucăuşă, cu codiţe împletite, hăinuţe vesele şi ochişori sclipitori  . În fiecare zi se trezea dimineaţa devreme şi se pregătea pentru şcoală cu mult entuziasm şi bucurie pentru că ştia că în scurt timp avea să îi întâlnească pe prietenii ei. Bunii ei prieteni şi colegi, copii care vin din diferite medii de viaţă, din familii cu experienţe diferite, din familii cu bucurii şi necazuri, din familii în care se munceşte din greu pentru a li se oferi copiilor acces la o educaţie de care părinţii nu au putut avea parte.

fetita_cu_codite

La şcoală, toţi copiii formează un mare colectiv. Ei au învăţat că fiecare este diferit şi ştie să facă ceva foarte bine şi că nimeni nu este vinovat pentru locul unde locuieşte sau pentru mediul în care s-a născut. Se ajută între ei, vorbesc despre întâmplările de peste zi, pun întrebări, aleargă, colorează împreună.

În fiecare zi, fetiţa îi povestea mamei despre activităţile cu clasă, despre atelierele de creaţie organizate de doamna învăţătoare şi despre jocurile de la ora de sport.

Într-o zi, mama a observat că fetiţa îşi ducea foarte des mana în păr şi a hotărât să verifice ce se întâmplă. A chemat-o lângă ea să îi împletească părul ca de obicei, când a descoperit câteva mici vietăţi care se mişcau pe firele de păr. Nu era nicio îndoială, erau păduchi de cap. Cum mama îşi amintea o veche întâmplare în care unei alte fetiţe frumoase i-a fost tuns bogatul păr şi a fost masată în cap cu gaz urât mirositor, a hotărât să abordeze altfel problema.

Mai întâi s-a informat, a căutat informaţii despre produsele existente pe piaţă şi când a ajuns la concluzia că Paranix este remediul potrivit şi accesibil pentru fiica sa, l-a achiziţionat.

Mama înţelege că micile vietăţi sunt peste tot şi că aşteaptă doar momentul oportun pentru a se instala într-un loc curat unde se pot înmulţi în linişte, precum înţelege şi cât de important este pentru copila ei să fie protejată şi ferită de orice neplăceri. La şcoală, la grădiniţă, la rude, la hotel, în tabără, sunt zeci de locuri şi situaţii din care se pot lua păduchi. Nu o poţi feri, în schimb o poţi ajuta să scape de musafirii nepoftiţi cu ajutorul unor produse testate clinic şi la îndemână.

LocuriLuatPaduchi

Crezi că îl poţi proteja pe copilul tău ţinându-l închis în casă? Înainte să faci acest lucru, informează-te despre metodele în care păduchii pot fi combătuţi într-un mod elegant, uşor şi rapid, şi fără traume pentru cel mic.

De asemenea, nici adulţii nu fac rabat de la găzduirea micilor vietăţi, după cum arată studiul Omnibus.  Este important să fii informat despre micile vietăţi, să ştii cum se transmit, cum se înmulţesc şi cel mai important, cum să îi elimini.

Paranix este unul dintre brandurile de top ale Omega Pharma, numărul 1 în Europa, comercializat în toate ţările europene.

Informează-te şi combate-i. Paranix este soluţia!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s